500 de familii din Banat așteaptă ajutorul autorităților de 20 de ani!

drum gropi

Drumul de la Mâtnic la Constantin Daicoviciu, care poate fi parcurs în mod normal în două minute cu mașina, propune șoferilor o adevărată aventură de 15 minute. Și dacă trebuie să vii la comună de mai multe ori pe zi, ești bătut de soartă, pentru că și răbdarea se termină după ani de așteptare ca 4 km de drum să fie asfaltați.

Sătenii din Mâtnic, dar nu numai, din Copăcele, Ohaba, Zorile, peste 500 de familii au dorit să pună mână de la mână și să astupe gropile cu pietriș, însă dacă făceau acest gest, se pare că ar fi fost ilegal, li s-a răspuns din partea conducerii Primăriei.

Și totuși, ei și-au dat votul pentru primarul din Constantin Daicoviciu, pentru Consiliul Local, pentru oamenii de la județ, ţinând cont de promisiunea candidaţilor că vor asfalta această bucată de drum foarte importantă, care leagă satele de comună, dar și de Drumul European E 70 cu deschidere către municipiile Lugoj și Caransebeș. Doamne ferește să se îmbolnăvească cineva, că cine ştie în cât timp va ajunge ambulanța!

Și totuși, cât poate costa repararea unui kilometru de drum? E drum județean și administrația din comună aruncă pisica moartă în ograda Consiliului Județean, spun oamenii. Poate pentru astuparea gropilor nu trebuie solicitarea Consiliului Județean, ca să fii un bun gospodar în ograda ta nu trebuie să primești aprobare, spun șoferii, care sunt nemulțumiți că de cel puțin 20 de ani drumul arată jalnic. Oamenii au nevoi simple, care nu necesită cine știe ce efort. Dar când nepăsarea atinge cote maxime…

„Și noi plătim taxe la Primărie, și noi am votat promisiunile celor de la Primărie… Şi noi avem copii de dus și luat de la grădiniță, de la școală, oameni bolnavi care trebuie să ajungă la doctor… Ne rupem mașinile în gropile de pe drum. Şi, mai mult, vegetația de pe marginea șoselei a început să crească pe carosabil și nici măcar drum cu circulație pe două sensuri nu mai este, trebuie să așteptăm dacă circulă un tractor sau o mașină mai mare să treacă, pentru că nu este loc de două autovehicule în anumite locuri. Nu e mult 4 km de drum, dar am ajuns la limita răbdării, de ani de zile ni se tot promite”, spun oamenii nemulțumiți.


VEZI MAI MULTE AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “500 de familii din Banat așteaptă ajutorul autorităților de 20 de ani!

  1. Drumul e dezastru, an de an se degradeaza si nimeni nu face nimic pentru reabilitare. Într-unul din sate s-a bagat apa si canalizare si s-a distrus asfaltul pe strada principala. De fapt tot drumul care vine de la Daicoviciu si se termina la Zorile trebuie reabilitat.

Lasă un răspuns