5.000 de mesaje de amenințare pentru o datorie de 5.000 de euro: isprava unui bărbat, în vestul țării

Un arădean a ajuns în atenția poliției după ce a fost reclamat că ar fi trimis aproape 5.000 de mesaje, sms dar și înregistrări video, unei persoane care îi datora o sumă de bani. De fapt, dacă socotim bine, el a reușit performanța să trimită o amenințare pentru fiecare euro datorat.

CITEȘTE ȘI: Prognoza ANM pentru 1 februarie – 1 martie. Ce ne rezervă ultima lună de iarnă

„Polițiștii Secției 1 Rurală Arad împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Timiș au desfășurat, în ziua de 28 ianuarie a.c., o percheziție domiciliară pe raza localității Șag, din județul Timiș.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, din luna noiembrie 2020 până în prezent ar fi trimis peste 5.000 de mesaje (text și video) de amenințare unei persoane din Arad, care i-ar datora 5.000 de euro. Banii ar reprezenta contravaloarea unei construcții realizate la domiciliul persoanei vătămate.

Bărbatul a fost condus la sediul I.P.J. Arad pentru audieri, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, hărțuire și șantaj. Acesta urmează a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă documentarea activități infracționale a celui în cauză”, se arată într-un comunicat al IPJ Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Gabi 30 ianuarie 2021
Si cu banii dati, si arestat! Tot el, din pagubit a ajuns infractor. Saracu' om!