32 de indieni au fost prinşi între Dudeștii Vechi și Sânnicolau Mare. Au trecut ilegal frontiera din Serbia în România

32 de indieni au fost prinşi între Dudeștii Vechi și Sânnicolau Mare. Au trecut ilegal frontiera din Serbia în România

Poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare, județul Timiș, au depistat miercuri 32 cetăţeni din India care au încercat să intre ilegal în România din Serbia. Aceștia au fost prinși în timp ce ucau într-un microbuz care urma să-i transporte în Timişoara.

Polițiștii de fontieră au observat miercuri dimineața pe DN 59F un microbuz, înmatriculat în judeţul Hunedoara, care staționa între localitățile Dudeștii Vechi și Sânnicolau Mare, judeţul Timiş.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta era condus de un cetăţean român, iar în interiorul compartimentului marfă se aflau treizeci și doi cetățeni străini.

Aceștia au fost duși la sediul poliției pentru cercetări.

Polițiștii au stabilit că străinii sunt cetățeni din India, cu vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani, care au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, cu intenția de a ajunge în vestul Europei.

Șoferul microbuzului, în vârstă de 50 de ani, din județul Cluj, a spus că a preluat grupul de migranţi din apropierea frontierei cu Serbia şi urma să-l transporte în municipiul Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Medicii de familie vor putea face teste antigen și vor fi plătiți cu 50 de lei/persoană

În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii străini și trafic de migranţi față de șofer, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *