32 de cetățeni străini au încercat să treacă ilegal frontiera ascunși într-o autoutilitară

Opt străini au încercat să treacă în Ungaria ascunși în portbagaje sau pe banchetele unor mașini

32 de cetățeni străini au încercat să treacă ilegal frontiera ascunși într-o autoutilitară.

Polițiștii de frontieră de la punctul Nădlac II au descoperit ascunși în compartimentul pentru marfă al unei autoutilitare 32 de cetățeni străini care încercau să treacă ilegal granița.

Polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au verificat sâmbătă, pe sensul de ieşire din ţară, o autoutilitară condusă de un cetățean din Republica Moldova, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleți pentru o societate comercială din Austria.

CITEȘTE ȘI: Vreme caldă în Banat

În urma verificărilor, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 32 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost transportate la sediul poliției pentru cercetări, unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh și Egipt ce intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei.

Toto la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, polițiștii au verificat un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean olandez. În portbagajul mașinii a fost găsit un cetățean străin. La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că persoana în cauză este din Turcia, ce a intrat în România în baza documentelor personale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de trafic de migranţi pentru șofer, trecere frauduloasă a frontierei de stat și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii străini, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *