3 restaurante din județul Timiș, închise pentru grave nereguli

restaurante

3 restaurante din județul Timiș, închise pentru grave nereguli

Trei localuri au fost închise de comisarii de la Protecția Consumatorilor, după ce au depistat grave nereguli. Unul dintre acestea este la mall-ul din calea Şagului, altul în centrul Timişoara și celălalt în Sânandrei.

CITEȘTE ȘI: O sculptură din bronz de 500 de kilograme a dispărut dintr-un depozit german

Controalele la 13 unități de alimentație publică au dus la zece amenzi, două avertismente și trei măsuri de oprire temporară a activității. Acest fapt ar trebui să îi pună pe gânduri pe timișorenii care vor să ia masa în oraș.

”În perioada 16-17 mai am efectuat o serie de controale (reclamații și controale operative) la restaurantele din mall-uri și din zona centrală a Municipiului Timișoara, precum și din județ.

CITEȘTE ȘI: Avertisment pentru cei care cumpără lămâi. Ce a descoperit Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor

Astfel au fost verificați 13 operatori economici aplicându-se zece amenzi în valoare de 120.000 lei și două avertismente, dar și măsuri complementare de oprire temporară a prestării serviciilor pentru trei operatori economici și distrugerea produselor cu deficiențe”, a precizat Mihai Alun Gubandru, comisar-șef adjunct al Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorilor Timiș.

Principalele abateri constatate au fost nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor calde și a celor reci, condiții de depozitare necorespunzătoare în spații insalubre, cu pământ pe paviment, pereți netencuiți, utilaje, ustensile și mobilier murdare, cu strat gros de grăsime arsă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “3 restaurante din județul Timiș, închise pentru grave nereguli

  1. Ești naiv dacă crezi că asta îi intereseazaă pe ei, interesul e să nu deranjeze cumva pe cineva, cititorii pot să se intoxice și să dea colțul că nu interesează pe nimeni. Și totul pleacă de la instituția aia care ar trebui să se numească Protecția împotriva consumatorului. Ei sînt cei care nu comunică numele restaurantelor sancționate ca să nu cumva să-i supere pe bieții patroni și data viitoare să le ceară bani pe ce au consumat. O instituție la fel de coruptă și inutilă ca și celelalte din țara asta. Eu am depus o reclamație la ei în 2007 și pînă azi nu am primit nici un răspuns, nici un cuvînt de la lighioanele astea care trăiesc și din impozitele mele. Dar la cît iau șpăgi, ce mai contează salariul !

Lasă un răspuns