O sculptură din bronz de 500 de kilograme a dispărut dintr-un depozit german

Un câine polițist, mușcat de un bărbat / S-a întâmplat în Germania, în timpul unei intervenții asupra unui grup de tineri agresivi

O sculptură din bronz de peste trei metri înălţime şi greutate de 500 de kilograme a dispărut dintr-un depozit din vestul Germaniei, la finalul săptămânii trecute.

Inginerul care a lucrat în ultimele luni la restaurarea sculpturii, Alexandru Pinior, şi-a exprimat uimirea în legătură cu modul în care a fost furată lucrarea, creaţie a artistului german Heribert Calleen.

CITEȘTE ȘI: Se acordă tichetele de masă persoanelor care s-au vaccinat cu schema completă în perioada 19 noiembrie 2021-9 martie 2022

„Ar fi fost nevoie de 12 sau chiar 15 persoane pentru a o transporta”, a afirmat el. Se pare că sculptura a dispărut de pe o rampă a depozitului, conform digi24.ro.

Pinior a oferit o recompensă de 7.360 de dolari americani pentru returnarea lucrării, care fusese plasată iniţial ca decor pentru o fântână din oraşul Köln. „Era o simbioză între lumină şi apă”, a spus Pinior.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *