3 puncte termice ale Timișoarei întrerup joi furnizarea căldurii și a apei calde. Mii de consumatori afectați

Fără apă caldă și căldură, joi, în două cartiere mari ale Timișoarei

3 puncte termice ale Timișoarei întrerup joi furnizarea căldurii și a apei calde. Mii de consumatori afectați.

În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, Colterm întrerupe furnizarea încălzirii la PT Păltiniș, joi, 17 februarie, între orele 8-16.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Sorin Titel, Victor Babeș,  Protop. George Dragomir, B-dul Mihai Viteazu, Sfânta Rozalia, P-ța Bălcescu, Ghirlandei, Izvorului, Feldioara, Independenței, C. Porumbescu și  1 Decembrie.

CITEȘTE ȘI: Ministerul Educației a vrut creșele, dar nu a aprobat suficiente posturi. 4 localități din Timiș se află în această situație

 „Vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Acest lucru este valabile în toate cele 3 puncte termice la care avem lucrări”, transmit reprezentanții Colterm.

 În plus, ca urmare a unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat la rețeaua de medie tensiune, care vor genera  opriri în alimentarea cu energie electrică, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde, a celei reci hidrofor și a căldurii la PT 22, tot în ziua de joi, 17 februarie 2022, între orele 9-17.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: C-tin Brâncuși, Martir S. Iordan, Take Ionescu, Zurobara, P-ța I.C Bratianu.

Totodată, în vederea unei intervenții la rețeaua primară, Colterm întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Vulturilor, tot în ziua de joi, 17 februarie 2022, între orele 9-14.

Puncte termice fără căldură, imobile afectate

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Banatul, Bran, Clabucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Aleea Smeurișului, Transilvania, Vlasiei, Vulturilor.

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns