O nouă lovitură pentru şoferii indisciplinaţi care traversează o şosea din Banat. Politiştii îi supraveghează din elicopter

drum

Politiştii cărăşeni au mai găsit o metodă să îi facă pe şoferi să respecte legea.

Incepand din aceasta saptamana, cel mai aglomerat drum din Caras-Severin va fi supravegheat si din aer. Este vorba de drumul national 6 care va fi mai tot timpul supravegheat de un elicopter. ”Drumul National 6 este fara doar si poate cel mai aglomerat drum din judetul Caras-Severin.
CITEŞTE ŞI: Clipe DRAMATICE în Serbia după ce un bărbat a deschis focul cu o mitralieră într-un bar: 5 morţi, circa 20 răniţi

 

Supravegherea aeriana se alatura astfel echipajelor de la sol. Tinand cont ca urmeaza o perioada de concedii, ne asteptam la o crestere semnificativa a tranzitului si cred ca daca vigilenta politistilor este suplimentata se sporeste practic siguranta in trafic.

Incepand cu fiecare zi de joi a saptamanii si pana duminica seara traficul rutier va fi monitorizat din aer, echipajul din elicopter tinand continuu legatura cu echipajele de la sol. Supravegherea din elicopter ne va ajuta sa intervenim rapid si in zonele unde se creeaza ambuteiaje, astfel ca, odata ce se intervine eficient, timpii de asteptare in astfel de cazuri vor scadea aproape de zero.

O sa acordam o atentie deosebita si conduitei soferilor in trafic, astfel ca cei care se afla la volan trebuie sa fie foarte atenti atat la viteza, cat si la depasirile riscante”, a declarat pentru resita.ro cms.sef. Decebal Davidoiu, seful Serviciului Politiei Rutiere Caras-Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O nouă lovitură pentru şoferii indisciplinaţi care traversează o şosea din Banat. Politiştii îi supraveghează din elicopter

  1. Praf aruncat in ochii prostilor. De joi pana duminica elicopterul va zbura real cel mult 2-3 h pe zi in conditiile cand ora de zbor costa mii de euro! Nu sunt bani pentru masinile politiei din localitatile rurale dar sunt bani sa zboare elicopterul permanent in weekend!? In continuare tablagii cu radarul vor sta la panda la umbra nucului batran pe sectoare de drum fara risc de accident doar pentru a face planul de amenzi impus de sefi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *