24 de străzi din Dumbrăviţa, reciclate în acest an. Lista completă

Primăria Timișoara solicită CJT stabilirea datei pentru predarea infrastructurii de troleibuz din Dumbrăvița

Primăria comunei Dumbrăvița a scos la licitație, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), lucrările de reciclare a 24 de străzi, cu o lungime totală de aproximativ 5.5 km.

Valoarea investiției din acest an este de 1.5 milioane de lei, cu finanțare integrală din bugetul local.

Reciclarea drumurilor reprezintă o soluție rapidă de a aduce drumurile neasfaltate din comună la un grad ridicat de viabilitate.

Străzile pe lista de reciclare din acest an sunt:

Kalman Imre, Liszt Ferencz, Kodaly Zoltan, L. Rebreanu (între Mureș și Liniștei), Ecoului, Liniștei, Henri Coandă, Kossuth Lajos (între Simfoniei și Țuțea), Lucian Blaga, Poeziei, Poeziei 2, Emil Cioran, Ion Creangă (între Liiceanu și Belgrad), Dâmbovița, București, Salvador Dali, Oslo, Crângului, Danaide (între Crângului și Castanilor), Cedrului, Creației, Th. Aman, Crinului, N. Bălcescu.

CITEŞTE ŞI: Vaccinarea anti COVID-19, o intenție fără prea mare succes. Care sunt concluziile medicului Virgil Musta, una dintre cele mai puternice voci în perioada de vârf a pandemiei

„Criteriile pentru prioritizarea unui drum pentru lista de reciclare sunt: strada să fie în proprietatea primăriei, prezența tuturor utilităților, cantitatea de piatră așternută în anii precedenți, gradul de ocupare, vechimea locuirii străzii, închiderea unor inele de circulație, respectiv legături cu drumuri asfaltate sau reciclate”, a transmis Primăria Dumbrăviţa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *