22 de cetățeni străini depistați ilegal în Timișoara. Erau cazați toți la o singură adresă

22 depistati TM

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Timiș în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, au desfăşurat, astăzi, 21 iulie a.c., o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. În cadrul activităţii întreprinse au fost depistați, la o locație de cazare din municipiul Timișoara, 22 de bărbați, cetățeni străini, care nu au putut face dovada legalității șederii pe teritoriul țării noastre.
Persoanele au fost conduse la sediul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Timiș, iar în urma verificărilor preliminare efectuate, poliţiştii au stabilit că acestea au intrat ilegal pe teritoriul României.
Acțiunea este în desfășurare, polițiștii de imigrări împreună cu polițiștii din cadrul Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș continuă cercetările pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns