16 unități de învățământ timișene, sub un alt scenariu

clasa

Ca urmare a analizei situației existente sub aspect epidemiologic, prefectul Liliana Oneț a convocat, joi, la solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș, o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia s-a luat hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la unele instituții de învățământ din județ.

CITEȘTE ȘI: Explozie de infectări cu coronavirus la Timişoara, Lugoj, Dumbrăviţa, Sănnicolau, Giroc, Jimbolia, Săcălaz, Şag şi Ghiroda

Astfel, din cauza creșterii ratei de infectare la nivelul localității Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj trece din scenariul verde în scenariul galben, Școala Gimnazială nr. 3 Lugoj trece din scenariul verde în scenariul galben, Școala Gimnazială nr. 4 Lugoj trece din scenariul trece din scenariul verde în scenariul galben, Școala Gimnazială „Eftimie Murgu” Lugoj trece din scenariul verde în scenariul galben, Liceul Teoretic „Harul” Lugoj trece din scenariul verde în scenariul galben, Grădinița cu Program Prelungit YSAKINY Lugoj trece din scenariul verde în scenariul galben, Școala Gimnazială Balinț trece din scenariul verde în scenariul galben, Școala Primară Charlottenburg, Comuna Bogda trece din scenariul verde în scenariul galben, Liceul Teoretic „Alexandru Mocioni” Ciacova și Grădinița PP Ciacova trec din scenariul galben în scenariul roșu, Școala Gimnazială Banloc trece din scenariul galben în scenariul roșu, Liceul Teoretic Recaș trece din scenariul galben în scenariul roșu, Școala Gimnazială Izvin trece din scenariul galben în scenariul roșu, C.S.E.I. „C. Păunescu” Recaș trece din scenariul galben în scenariul roșu, Școala Gimnazială Criciova trece din scenariul galben în scenariul roșu.

Pe de altă parte, datorită scăderii ratei de infectare la nivelul localității, Școala Gimnazială Beba Veche trece din scenariul roșu în scenariul galben.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns