150 de pilote pentru Spitalul de Copii. Un timișean se implică total, pentru ca micuții să nu tremure de frig

150 de pilote pentru Spitalul de Copii. Un timișean se implică total, pentru ca micuții să nu tremure de frig

Un timișean a fost profund impresionat de situația în care se află bolnavii internați în spitalele din Timișoara, grav afectate de situația de la Colterm. Pentru ca măcar micuții de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” să nu tremure de frig, acesta va achiziționa pilote.

„E singurul mod prin care ne putem asigura că acești copii ce sunt internați stau la căldură, iar dacă aveți posibilitate, haideți să facem ceva împreună. Până în weekend îmi folosesc inclusiv mașina personală (nu este dubă) pentru transport de pilote, dar fac oricâte drumuri este nevoie pentru a duce acțiunea la un bun sfârșit.

Am discutat cu directoarea de îngrijiri și mi-a transmis că e nevoie de 150 de pilote. Nu vin din partea nimănui, îmi doresc să știu că acești copii, indiferent de situația Colterm sau frigul de afară, stau la căldură”, a scris timișeanul pe grupul de Facebook Pro Giroc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “150 de pilote pentru Spitalul de Copii. Un timișean se implică total, pentru ca micuții să nu tremure de frig

  1. Bravo,felicitări pentru implicarea în acest impas creat de D- nul Fritz care stă bine mersi la căldură ..ar trebui să își deie demisia și în locul lui să vina o persoană capabilă să conducă acest oraș superb Timișoara 👍♥️🍀

Lasă un răspuns