15 tone de haine second hand aduse din Germania, oprite la frontieră

15 tone de haine second hand aduse din Germania, oprite la frontieră

Polițiștii de frontieră de la Vama Borș au oprit la intrarea în țară un TIR care transporta din Germania 15 tone de haine second hand.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, vineri dimineața poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au controlat, pe sensul de intrare în ţară, un TIR condus de un cetăţean român, în vârstă de 52 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri constând în haine second hand, de la o societate comercială din Germania pentru o firmă din România.

Poliţiştii au solicitat sprijin reprezentanților Comisariatului Județean Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, conform Mediafax.

CITEŞTE ŞI: CNSU a publicat noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat: Spania iese din lista roșie, Serbia intră

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că șoferul nu deține documentația prevăzută de lege pentru importul de astfel de produse. În total, vehiculul transporta 15.000 de kilograme de deşeuri.

Autoritățile au diecis să nu permită intrarea în țară a mărfurilor transportate.

Foto: Poliţia de Frontieră


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns