15 migranţi, dintre care şase minori, depistaţi în Timișoara

migranti 10

Nu mai puțin de 15 migranți au fost prinși de polițiștii locali pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara. Dintre aceștia, șase sunt minori, cu vârste cuprinse între doi și opt ani.

Polițiștii locali au reușit să comunice cu una dintre persoane, singura care vorbea limba engleză, oamenii legii aflând că cei 15 provin din Irak și au venit în România prin Serbia. Nici unul nu avea documente la el. Cei 15 au fost predați polițiștilor de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor.

”Acesta este cel de-al doilea grup de migranți depistat în ultimele zile după ce sâmbătă alte opt persoane au fost găsite pe Splaiul Nicolae Titulescu. Numărul acestor persoane depistate numai de polițiștii locali pe străzile orașului adăpostindu-se în parcuri, sub poduri, pe malul Begăi ori în clădiri degradate a trecut de 200 până în prezent”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “15 migranţi, dintre care şase minori, depistaţi în Timișoara

  1. Îl căutau probabil pe falca…:)
    De fapt merita sa notam ca au început sîrbii embargoul: dacă in anii 91+ românii făceau embargoul cu benzina si motorina in Serbia peste ani și ani prietenii noștri s-au gândit ce fain ar fi sa ne returneze datoria:)

Lasă un răspuns