Se caută muncitori

cules de mazare

Reţeaua Eures din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Şomaj are la dispoziţie 300 de locuri în domeniul agricol, la cules de mazăre. Lucrătorii români vor munci în Danemarca, în perioada 20 mai-10 septembrie 2016. Programul de lucru este de şase zile pe săptămână, câte cinci-şase ore pe zi.

Munca va începe dimineaţa devreme şi se termină în jurul prânzului. Se atrage atenţia că este o muncă fizică foarte grea, iar experienţa în domeniul agricol constituie un avantaj.

Vârsta minimă solicitată este de 18 ani, iar plata muncii se face în funcţie de cantitatea de mazăre culeasă, pentru ca angajaţii să fie motivaţi. Salariul oferit este de 0,6 euro net/kg, la care se adaugă 12,5 la sută, bani de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu, conform legislaţiei daneze.

Candidaţii trebuie să depună un CV model Europass, în limba română sau engleză, cu fotografie, pe adresa de mail [email protected], dar şi pe adresa [email protected], pentru monitorizare.

Termenul-limită pentru depunerea aplicaţiilor este 1 februarie, iar preselecţia aplicanţilor se va face telefonic sau prin email de către angajator. Selecţia va avea loc la mijlocul lunii februarie, în Timişoara şi Oradea. Rămâne de văzut dacă cei acceptaţi vor fi mulţumiţi de „stagiul” de patru luni sau vor spune, precum Hamlet, că „totul e putred în Danemarca”…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Se caută muncitori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *