11 tone de gunoaie adunate de pe marginea drumurilor judeţene din Timiş

11 tone de gunoaie adunate de pe marginea drumurilor judeţene dinTimiş

Campania demarată de Consiliul Judeţean Timiş în perioada 11 – 29 octombrie, cea de strângere a deşeurilor de pe drumurile judeţene, a dat ”roade”.

Au fost strânse gunoaie de pe 518 kilometri din totalul celor 1.300 de kilometri administraţi de CJT, inclusive cei din zona Lugoj – Făget – Buziaş.

În total, în cele trei săptămâni, echipele de curăţenie au strâns nu mai puţin de 11 tone de mizerii. Deşeurile au fost adunate şi cu ajutorul primăriilor, dar şi al timişenilor care au făcut sesizări de fiecare dată când au văzut resturi pe marginea drumurilor judeţene sau în unele parcări şi au semnalat acest lucru.

”Recolta” bogată a fost şi diversă, fiind adunate peturi de plastic, doze de bere, ambalaje de carton, saci de plastic sau din hârtie şi multe altele. În cadrul campaniei, o societate a făcut şi o donaţie de 10 seturi a câte 150 de saci menajeri, cu o capacitate de 160 de litri.

 

redesteptarea

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “11 tone de gunoaie adunate de pe marginea drumurilor judeţene din Timiş

  1. Aruncatul deseurilor provenite din constructii, din uzul casnic pe domeniul public sau pe araturile / culturile agricole, trebuie sanctionat drastic. Toti care vad astfel de situatii ar trebui sa le aduca la cunostinta politiei , primariilor si garzii de mediu. Fata de asemenea indivizi nu trebuie sa existe niciun fel de intelegere.

Lasă un răspuns