10 ani de închisoare pentru un afacerist care a violat o fetiţă de 12 ani

Alina Gorghiu anunță propunerea legislativă „2 Mai”: Traficanții de droguri nu vor mai scăpa de închisoare

Un om de afaceri chinez stabilit în vestul ţării, proprietarul unui magazin chinezesc, judecat pentru că a violat-o în mai multe rânduri pe fetiţa de 12 ani a concubinei sale, a fost condamnat definitiv la 10 ani de detenţie la Curtea de Apel Oradea, verdictul aspru reprezentând o premieră pentru instanţele din Bihor.

După cum BIHOREANUL a mai scris, bărbatul, Wu Minwei, a fost arestat preventiv pe 28 martie şi trimis în judecată două săptămâni mai târziu de Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru viol în formă agravată şi continuată, după ce, din vara trecută şi până în luna martie a acestui an, a agresat-o sexual în mai multe rânduri pe fetiţa de 12 ani a concubinei sale.

Acuzaţia formulată pe numele afaceristului a fost de viol în formă continuată şi i s-au imputat în total 20 de acte materiale de viol comise asupra victimei sale.

Inițial, pentru faptele sale Judecătoria Salonta l-a condamnat la 5 ani de detenţie, dar Curtea de Apel Oradea admis solicitarea procurorilor, care au cerut pedeapsă mai mare, pe motiv că instanţa de fond nu ar fi ţinut cont la pronunţarea sentinţei de faptul că victima era minoră şi în îngrijirea bărbatului, caz în care fapta este este pedepsită mult mai aspru, de la 5 la 12 ani, faţă de un viol asupra unei persoane majore, pedepsit între 3 şi 10 ani.

Iar judecătorii le-au dat dreptate. Completul de judecată format din magistraţii Laura Soane şi Adina Cioflan a desfiinţat soluţia judecătorilor salontani şi a decis condamnarea cetăţeanului chinez la 10 ani de detenţie.

Continuarea pe ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “10 ani de închisoare pentru un afacerist care a violat o fetiţă de 12 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *