Zona Popa Șapcă, blocată toată luna

Traficul pe străzile Popa Șapcă, Antenei și Demetriade va rămâne închis pe tot parcursul acestei luni, la fel și porțiunea de Inel 2 dintre Bd. Antenei și Calea Sever Bocu, prin parcarea Iulius Mall, pentru efectuarea lucrărilor de finisaj prevăzute pentru întregul proiect.

CITEȘTE ȘI: Explozie puternică în Londra: zeci de victime. Video

„Vă rog să înțelegeți, cum ați făcut-o și în alte circumstanțe, că n-avem cum să evităm greul, că pentru modernizarea orașului nostru trebuie să suportăm disconfort”, le-a transmis primarul Timișoarei locuitorilor orașului.

Nicolae Robu reamintește că, tot în luna mai, vor începe lucrările la un nou pasaj, pe Inelul 2, prin parcarea Iulius Mall/ Openville, pasaj pe care îl va realiza, conform cerințelor municipalității, investitorul acestui ansamblu.

Închiderea străzii Popa Șapcă se resimte destul de puternic în traficul timișorean din partea de nord a orașului, mai ales că și în Piața Mărăști se lucrează, iar căi alternative nu există.

Principala obiecție a șoferilor este că lucrările se desfășoară în același timp, astfel că dificultățile sunt mult mai mari decât dacă șantierul din Mărăști s-ar fi deschis, de exemplu, din iunie, când cel de pe Popa Șapcă ar fi fost deja finalizat.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns