Zona Popa Șapcă, blocată toată luna

popa sapca

Traficul pe străzile Popa Șapcă, Antenei și Demetriade va rămâne închis pe tot parcursul acestei luni, la fel și porțiunea de Inel 2 dintre Bd. Antenei și Calea Sever Bocu, prin parcarea Iulius Mall, pentru efectuarea lucrărilor de finisaj prevăzute pentru întregul proiect.

CITEȘTE ȘI: Explozie puternică în Londra: zeci de victime. Video

„Vă rog să înțelegeți, cum ați făcut-o și în alte circumstanțe, că n-avem cum să evităm greul, că pentru modernizarea orașului nostru trebuie să suportăm disconfort”, le-a transmis primarul Timișoarei locuitorilor orașului.

Nicolae Robu reamintește că, tot în luna mai, vor începe lucrările la un nou pasaj, pe Inelul 2, prin parcarea Iulius Mall/ Openville, pasaj pe care îl va realiza, conform cerințelor municipalității, investitorul acestui ansamblu.

Închiderea străzii Popa Șapcă se resimte destul de puternic în traficul timișorean din partea de nord a orașului, mai ales că și în Piața Mărăști se lucrează, iar căi alternative nu există.

Principala obiecție a șoferilor este că lucrările se desfășoară în același timp, astfel că dificultățile sunt mult mai mari decât dacă șantierul din Mărăști s-ar fi deschis, de exemplu, din iunie, când cel de pe Popa Șapcă ar fi fost deja finalizat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns