Zona Metropolitană Timișoara naște noi controverse. Un primar se revoltă

zona mteroplitanta

Stabilirea localităților din Zona Metropolitană Timișoara, unde se poate circula fără declarație pe proprie răspundere, continuă să genereze controverse.

Nici după ce numărul localităților a fost serios extins, nu s-a reușit aplanarea tensiunilor în toate localitățile, motivul principal plecând de la modul în care autoritățile au stabilit localitățile situate pe o rază de 30 de kilometri în jurul municipiului Timișoara.

Cel mai iritat este Florentin Cristeți, primarul comunei Giulvăz, localitate lăsată în afara zonei metropolitane.  ”Cetățenii din comuna Giulvăz sunt revoltați din cauză că nu au fost cuprinși în zona metropolitană, cu toate că distanța față de Timișora este de 29,9 km. În schimb, au fost introduse alte localități, precum: Petroman-36,4 km; Uivar-34,4 km; Sânmartinu Maghiar Maghiar-34,6 km; Fibiș-32,8 km; Iecea Mare-37,6; Râuri-36,9 km.

Din această cauză, cetățenii din Giulvăzz sunt amendați pentru că nu au declarație sau pentru că este incorect completată. Unii nici nu știu cum se face contestație, în timp ce alții ar trebui să recurgă la serviciile unor avocați, pentru a contesta amenzile. Cum se poate ca pe o rază să fie 38 de kilometri, iar pe alta, 30? Nu am învățat despre un cerc cu raze diferite”, a declarat primarul din Giulvăz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Zona Metropolitană Timișoara naște noi controverse. Un primar se revoltă

  1. Subiect fara obiect ! Gata de la 1 iunie ,a cazut cu zona”metropolitana”,s-a ajuns la zona”Mitropolitana” ! Da domnule primar de Giulvaz, curba obtinuta din arce de cerc cu raze diferite ar putea fi „evolutia’ faradelegilor(nu evoluta)sau’ lantul desertaciunilor politice’.

Lasă un răspuns