Cele două fete dispărute au fost găsite pe un drum forestier (update)

Cele două fete dispărute au fost găsite pe un drum forestier

UPDATE: Puțin după ora 10, cele 2 fete au fost găsite de polițiști pe un drum forestier, la aproximativ 17 kilometri de localitatea Bigăr, în autoturismul cu care au plecat. Acestea se află în afara oricărui pericol și nu au suferit vătămări, potrivit primelor informații.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Zona în care au dispărut cele două tinere de 19 ani din Reșița este survolată de un elicopter. Vineri seară, locația celor două fete era pe un drum de pădure, altul decât cel practicabil pentru a ajunge unde intenționau ele.

Polițiștii din orașul Moldova Nouă au fost sesizați noaptea că cele două tinere de 19 ani au plecat la ora 14.30 din Reșița, cu un autoturism condus de una dintre ele, pentru a ajunge în localitatea Bigăr și apoi nu au ajuns la destinație.

Vineri după-amiază, una dintre tinere și-ar fi contactat părinții, spunându-le că a ajuns în orașul Moldova Nouă și se îndreaptă către Bigăr, informează Poliția Caraș-Severin.

În jurul orei 18.30, locația celor două fete indicată de o aplicație de socializare era în comuna Berzasca, pe un drum forestier, altul decât cel practicabil pentru a ajunge în satul Bigăr, ulterior intrând într-o zonă fără semnal, motiv pentru care cele 2 tinere nu au putut fi contactate pe telefoanele mobile.

Imediat după sesizare, 40 de persoane au pornit în căutarea fetelor.

„Căutările, la care au fost folosite echipamente cu termoviziune din dotarea Poliției de Frontieră, s-au desfășurat pe tot parcursul nopții, până la ora 06.00, fiind vorba despre o zonă împădurită, greu accesibilă și fără semnal, iar de la ora 07.00, echipele de căutare au reluat activitățile la fața locului, urmând a fi efectuate căutări pedestre pe o rază de 20 de km.

CITEȘTE ȘI: Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Ce a spus pasagerul din dreapta, care a scăpat nevătămat

Pe parcursul nopții a fost scotocită zona împădurită și cele două drumuri forestiere pe care se face accesul spre localitatea Bigăr, drumuri care au mai multe ramificații și sunt greu accesibile accesului auto. A fost verificat întreg traseul DN 57 Moldova Nouă limita cu județul Mehedinți, cu sprijinul colegilor din Mehedinți, inclusiv malul Dunării, fără un rezultat pozitiv până la acest moment. De asemenea, zona este survolată începând din această dimineață, de un elicopter din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, transmite sursa citată, conform Mediafax.

Foto: Antena3 CNN


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *