Ziua porților deschise la Poliția Locală Timișoara

portilor

Timișorenii sunt invitați să viziteze sediul Poliției Locale Timișoara vineri, cu ocazia Zilei porților deschise, manifestare ajunsă la a noua ediție.

Direcția Poliția Locală Timișoara organizează vineri, 20 mai, Ziua porților deschise, activitate dedicată Zilei Poliției Locale din România, sărbătorită în fiecare an de Sfinții Constantin și Elena.

CITEȘTE ȘI: Cadou de la prefect pentru copii: Vor putea pleca mai ușor din țară

”Manifestarea, devenită deja o tradiție, care a început în anul 2013, a ajuns în acest an la cea de-a noua ediție, fiind întreruptă doar de perioada pandemiei.

Cu această ocazie, toți cei interesați vor putea vizita sediul instituției de pe str. Avram Imbroane nr. 54, vor putea cunoaște direct atribuțiile polițiștilor locali, locul unde o parte dintre ei își desfășoară activitatea, unde se antrenează, vor putea vedea elementele din dotarea acestora, motoscutere, bicicletele, autovehiculele cu care polițiștii locali patrulează în teren.

Manifestarea s-a bucurat de un real succes în fiecare an, motiv pentru care s-a și decis să se păstreze tradiția și să fie organizată în continuare”, transmit reprezentanți Poliției Locale Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *