„Ziua Europei” a încins spiritele la Lugoj

ziua europei a incins

Timp de patru zile, Lugojul a fost gazda unei manifestări artistice dedicată „Zilei Europei”, în care nume consacrate ale muzicii populare şi uşoare au captat atenţia localnicilor.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis vine la Timişoara. Programul preşedintelui României

Afluenţa publicului a provocat reacţii din partea unor consilieri municipali ai opoziţiei, care au dat o tentă electorală evenimentului.

S-au adus acuzaţii potrivit cărora ar fi fost ocupat ilegal domeniul public, lansându-se şi suspiciuni legate de scopul caritabil al evenimentului, aşa cum au anunţat organizatorii.

CITEȘTE ȘI: Piaţa Badea Cârţan nu mai prezintă interesul din alte vremuri

Mihăiţă Ardeleanu, preşedintele asociaţiei organizatoare, „Pordampi”, infirmă categoric orice conotaţie politică a evenimentului, susţinând că spectacolul de la Lugoj face parte dintr-un turneu mai amplu, pe care asociaţia îl întreprinde în întreaga ţară:

„Noi nu avem nici o simpatie politică şi urmărim doar promovarea artiştilor şi desfăşurarea unor evenimente care să îi încânte pe oameni.

Este regretabil că se lansează astfel de acuzaţii, mai ales că nu e vorba de bani publici, pentru că totul s-a făcut prin sponsorizări din mediul privat.

Noi am plătit curentul, paza, am asigurat curăţănia, iar în curând vom face publice şi datele privind cazul social pe care l-am sprijinit, aşa cum am procedat şi anul trecut.

Ne bucură interesul lugojenilor pentru astfel de evenimente artistice, însă nu vrem să ne asociem cu disputele politice care, din păcate, s-au iscat cu acest prilej”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns