Ziua Copilului, Ziua Macilor, la doi pași de Timișoara (video)

Prognoza meteo pe 4 săptămâni: vremea se încălzeşte considerabil

A fost arhiplin, de 1 Iunie, Parcul Copiilor, iar timișorenii s-au bucurat cu mic, cu mare, de ziua liberă și de proaspăt recâștigata libertate de mișcare frecventând cu asiduitate și mall-urile orașului, după care se pare că au tânjit de când cu pandemia.

Alții, mai inspirați, au ales să petreacă momente agreabile și demne de imortalizat în imagini în minunatele lanuri de maci din județ, mai spectaculoase și mai bogate anul acesta decât niciodată.

Pe drumul între Sânandrei și Carani, dar și pe ruta Timișoara-Livezile, oamenii au oprit mașinile și și-au clătit ochii cu priveliștea încântătoare a miilor de flori roșii, demne de pana unui pictor talentat. Și dacă pentru fotografii în lanuri private de lavandă trebuie să plătești o sumă modică, pozatul între macii dați de Dumnezeu a fost gratis, iar distracția asigurată.

După atâta stat între patru pereți, nimic n-ar fi putut fi mai binevenit decât o astfel de reîntoarcere la natură.

Exuberanța acesteia și farmecul indiscutabil al macilor ce-și înfoaie fustișoarele învăpăiate pe fondul verde al ierbii le-a încărcat bateriile tuturor acelora care au optat pentru o mică ieșire înafara orașului, iar cuvântul de ordine al Zilei Copilului a fost, pentru ei, frumusețe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns