„Zilele oraşului” nu sunt pe placul procurorilor DNA

de afaceri

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) efectuează, joi, precheziții în București și în județele Constanța, Călărași și Caraș Severin, într-un dosar privind infracțiuni de luare și dare de mită în legătură cu organizarea unor manifestări de tip “zmilele orașului”.

Printr-un comunicat remis Realitatea.net, DNA a anunțat că astăzi au loc descinderi în București și alte trei județe, într-un dosar privind infracțiuni comise în 2015 la organizarea unor manifestării de tip “zilele orașului”, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Târgu Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în cursul anului 2015. În cursul zilei de 1 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în șase locații situate în municipiul București și județele Constanța, Călărași și Caraș-Severin, reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicatul procurorilor anticorupție.

În cauză, omenii legii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns