Zi neagră pe șoselele din vestul țării. Accidente, unul după altul

accident sadova 1

Ieri, 30 septembrie, au avut loc 3 accidente rutiere pe raza județului Caraș-Severin, la care au fost solicitați să intervină pompierii militari din cadrul Detașamentelor de Pompieri Caransebeș și Reșița.

CITEȘTE ȘI: Român găsit mort într-o dubiță, în Italia. Bărbatul era electrician și avea 31 de ani

Primul accident s-a produs in jurul orei 13.10, pe DN 6, în zona localității Armeniș, între două TIR-uri care transportau floarea soarelui, din fericire neînregistrându-se victime, echipajul de pompieri asigurând măsurile PSI la locul accidentului și curățând carosabilul de substanța uleioasa scursă din cele două autotrenuri.

Al doilea accident, produs in jurul orei 16.41, pe DN 6, in raza localității Sadova Veche, între un TIR și un autoturism cu 2 ocupanți, rezultând două victime, dintre care una din ele in stare de conștiență fiind transportată de urgență la UPU Caransrbeș de către un echipaj SAJ, cea de-a doua victimă fiind descarcerată de echipajul de pompieri, ulterior fiind intubată și transportată în stare de inconstiență la UPU Caransebeș.

Cel de-al treilea accident rutier, a avut loc in jurul orei 17.44, pe DN 58, în localitatea Soceni, între o autocisternă și un autoturism, din fericire neinregistrandu-se victime.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Zi neagră pe șoselele din vestul țării. Accidente, unul după altul

  1. Care circula pe drumurile din judet/tara, cunoaște realitatea.
    Lăsați lipsa autostrăzilor, de polei nu poate fi vorba.
    Conducătorii auto sunt problema.
    Grăbiți, inconștienti, cu ochii pe telefon, cred ca forțînd depășirile si manevrele rezolva problemele lor de personalitate !
    Pina nu rămîn pietoni 100 de soferi/judet, zilnic !!! nu se rezolva problema.

Lasă un răspuns