Zeci de voluntari au participat la o acțiune de ecologizare

Zeci de voluntari au participat la o acțiune de ecologizare

Zeci de voluntari au participat la o acțiune de ecologizare

Zeci de persoane au răsouns apelului reprezentanților Primăriei Ciudanovița (județul CarașSeverin) care a organizat o acțiune de ecologizare a zonei.

Pentru a curăța râul Jitin și imprejurimile acestuia au participat reprezentanți ai Ligii Studenților UBB Resița, Inspectoratului de Poliție Judetean Caraș-Severin și Inspectoratului de Jandarmi Judetean Caraș-Severin, Guerrilla MC Romania.

CITEȘTE ȘI: Prețul benzinei și al motorinei în Timișoara, astăzi, 24 ianuarie 2023. Carburanții se scumpesc din nou la OMV-Petrom

”421 de saci, cauciucuri, sute de peturi și peste 50 de kg de material feros, toate astea au fost strânse în mai puțin de 5 ore, de cei 40 de voluntari.

În minivacanta de Mica Unire, jandarmii cărășeni alături de colegii de la poliție, membrii clubului Guerrilla MC Reșița, cadre didactice, studenți din cadrul Ligii UBB Reșița și localnici au răspuns apelului facut de primarul Comunei Ciudanovița.

Într-o comună în plină dezvoltare, unde natura își urmează cursul, campania „Ciudanovița curată” a avut ca scop igienizarea râului care traversează satul Jitini și Ciudanovița, dar și locurile publice unde copiii se bucură de natură.

Protejarea mediului înconjurător depinde de fiecare dintre noi!”, a transmis Jandarmeria Caraș-Severin.

Foto: Liga Studenților UBB Reșița


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *