Zeci de turiști au avut nevoie de ajutor pe munte, în ultimele 24 de ore. Trei apeluri de pe Muntele Mic

Salvamont: 40 de persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore

Zeci de turiști au avut nevoie de intervenția Salvamont în ultimele 24 de ore. Mai mult de jumătate au fost duși la spital, potrivit Dispeceratului Național Salvamont.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 33 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor. Cele mai multe apeluri au fost către salvamontiștii din Brașov: 9 apeluri. Au urmat apelurile către Salvamont Sinaia – 6, către Salvamont Voineasa – 4, câte trei apeluri pentru Salvamont Caraș-Severin – Muntele Mic și pentru Salvamont Gorj, câte două apeluri pentru Salvamont Lupeni și pentru Salvamont Borșa și câte unul pentru Salvamont Bihor, Salvamont Maramureș, Salvamont Hunedoara și Salvamont Satu Mare.

CITEȘTE ȘI: Cluj-Napoca, pe locul 10 în topul select al orașelor din Europa în privința calității vieții

În cazul acestor intervenții au fost salvate 34 de persoane. Dintre acestea 18 persoane au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

Salvamontiștii au primit și 34 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *