Zeci de polițiști locali, angajați ai mai multor instituții și simpli timișoreni au curățat malurile Begăi și luciul de apă

Zeci de polițiști locali, angajați ai mai multor instituții și simpli timișoreni au curățat malurile Begăi și luciul de apă

Acțiunea anunțată săptămâna trecută de Poliția Locală, împreună cu colaboratorii Primăria Municipiului Timișoara,  RETIM Ecologic Service S.A și Direcția Apelor Banat, de ecologizare a malurilor și luciului de apă ale Canalului Bega, desfășurată sâmbătă, a fost un real succes.

Celor menționați s-au alăturat și alte instituții, printre care ADID Timiș, Brantner, reprezentanți ai Lets Do It Romania, dar și cetățeni ai Timișoarei, voluntari care au aflat despre acțiune în urma promovării evenimentului pe facebook.

Astfel, peste 60 de persoane au strâns deșeuri igienizând malurile Begăi, precum și zona de sub poduri și luciul de apă între Uzina de Apă și Podul Modoș.

„Ideea acțiunii a venit ca urmare a constatărilor polițiștilor locali din timpul misiunilor de patrulare, în cadrul cărora s-a constatat că în zonele menționate sunt dispersate cantități mari de deșeuri, imprimând aspect vizual neplăcut. Astfel de acțiuni, care nu sunt o premieră, sunt însă binevenite și vor mai fi organizate și pe viitor”, a comunicat Poliția Locală Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Zeci de polițiști locali, angajați ai mai multor instituții și simpli timișoreni au curățat malurile Begăi și luciul de apă

  1. Ati văzut pe  vreunul din prețioșii din virful administratiei sa participe la actiune? Pe vreun Vice sau CityManagerul dispărut ca măgarun ceață după investirea cu mare fast? Pariu ca în atare conditii în nici 3 luni malurile vor fii la fel de poluate?! Din INCOMPETENTA ADMINISTRATIEI LOCALE DE A IMPLEMENTA SI MASURI INTELIGENTE dar și ferme, DE PREVENTIE! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *