Zeci de polițiști din Timișoara au donat sânge pentru victimele cutremurului din Turcia

Zeci de polițiști din Timișoara au donat sânge pentru victimele cutremurului din Turcia

Nu mai puțin de 35 de polițiști din Timișoara au donat sânge la Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, atât pentru spitalele din oraș, cât și pentru răniții din urma cutremurului din Turcia.

Având în vedere că este nevoie de sânge atât pentru spitalele din Timișoara, cât și pentru răniții din cutremurul din Turcia, 35 de polițiștii au donat sânge în zilele de 15 și 16 februarie, transmis IPJ Timiș.

„Campania „Ajutăm oameni, protejăm oameni” a devenit esențială în activitatea IPJ Timiș, astfel că ori de câte ori suntem solicitați, ne deplasăm la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara pentru că orice contribuție a fiecăruia dintre noi ajută la salvarea cât mai multor vieți. Este un gest atât de neînsemnat pentru noi, dar atât de important pentru cei aflați în suferință, al căror destin depinde în mare măsură de aceste picături de sânge”, conform sursei citate.

Polițiștii fac apel și la cetățenii din Timișoara să meargă să doneze sânge, pentru că micuții bolnavi de cancer de la Secția de Oncologie a Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, care au nevoie de ajutor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *