Zeci de medici militari ajung în mediul rural

medici militari

Medicii de la Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” Timișoara ajung cu caravana “Uniți sub Tricolor prin Sănătate”, sâmbătă, în comuna Sălașu de Sus din judeţul Hunedoara.

Consultațiile vor fi oferite între orele 12-18, la Căminul Cultural din localitate.

Vor fi prezenți specialiști în cardiologie, O.R.L., ortopedie, stomatologie, pneumologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenterologie, medicină de familie și chirurgie. De asemenea, personalul medical de la Centrul de primire urgenţe va prezenta exerciţii demonstrative de acordare a primului-ajutor.

În anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” Timișoara, în cooperare cu Mitropolia Banatului și cu Primăria Timișoara, a dat startul Caravanei medicale – “Uniţi Sub Tricolor prin Sănătate”.

Acțiunea de voluntariat este o premieră în România prin numărul mare de specialități medicale și prin faptul că întreg personalul este din aceeași instituție, echipa medicală fiind formată din peste 40 persoane.

Până în prezent, medicii militari au ajuns în localitatea Urseni, județul Timiș, în cătunul Dobraia, județul Caraș- Severin, și în satul Luncșoara de Sus din județul Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *