Zeci de copaci doborâţi de vânt şi maşini avariate, după vijeliile din ultimele 24 de ore. Foto

Zeci de copaci au fost doborâţi, 12 autoturisme au fost avariate şi mai multe acoperişuri au fost luate de vânt, în 28 de localităţi, după vijeliile din ultimele 24 de ore.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), fenomenele meteorologice periculoase au produs efecte în 28 de localităţi din judeţele Bacău, Bistriţa – Năsăud, Braşov, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Mureş, Prahova, Tulcea şi Vâlcea, precum şi în municipiul Bucureşti, conform mediafax.ro

CITEȘTE ȘI: Eroare pe Facebook, WhatsApp și Instagram: nu se afișează fotografiile

„În toate zonele afectate de intensificări puternice ale vântului, pompierii au acţionat pentru degajarea a 62 de copaci căzuţi pe carosabil, clădiri sau autovehicule. În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase, au fost afectate 12 autoturisme, opt acoperişuri, şapte locuinţe şi două subsoluri”, arată IGSU.

Totodată, circulaţia rutieră a fost temporar îngreunată din cauza copacilor doborâţi de vânt şi a apei de pe carosabil pe patru drumuri naţionale: DN 2D, DN 7, DN 12 şi DN 13A, şi pe un drum judeţean (DJ 113A), iar traficul feroviar a fost temporar blocat din cauza copacilor căzuţi pe linia de contact, pe magistrala 400 Braşov – Cluj Napoca.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns