Zece rugbişti de la Timişoara sunt chemați în teste pentru „Lupii București”

Zece jucători de la Timişoara sunt chemați în teste pentru „Lupii București”

Selecționata „Lupii București” va intra într-un prim stagiu de pregătire în vederea participării la Rugby Europe Super Cup, competiția intercluburi a cărei a doua ediție va începe în luna septembrie. Staff-ul tehnic a selecționat un lot extins de 68 de sportivi, toți evoluând în campionatul intern.

Printre cei aleși se găsesc actuali Stejari, dar mai ales tineri jucători, care pot face pasul la naționala de seniori. Primul stagiu de pregătire al Selecționatei va începe pe 5 iunie, la Snagov, lotul extins fiind împărțit în două grupe, având în vedere că unele echipe de club, printre care și Timișoara, încă au meciuri, dar și faptul că unii dintre jucătorii convocați susțin examenul de Bacalaureat.

Astfel, primul grup de 32 de jucători intră în stagiu în perioada 5 iunie-12 iunie, iar cel de-al doilea, de 36 de jucători, unde vor fi prezenți și rugbiștii timişoreni, între 13 iunie și 19 iunie.

Iată lista celor zece: Ciprian Chiriac, Laurențiu Nica (pilieri), Sebastian Vasilovici (taloneur), Vlad Neculau, Kemal Altinok, David Trăușan, Robert Murariu (linia a doua), Alin Conache (mijlocaș la grămadă), Tevita Manumua (centru), Romeo-Corrado Ștețco (aripă).

CITEŞTE ŞI: Eveniment de anvergură internațională la Muzeul Satului Bănățean

Pe lista convocărilor se afla și Dănuț Jipa, dar el are probleme de ordin medical și nu se va putea prezenta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns