Zboruri Wizzair anulate: Sute de români care trebuiau să ajungă la Cluj și Timișoara, abandonați pe aeroportul din Dortmund

Zboruri Wizzair anulate: Sute de români care trebuiau să ajungă la Cluj și Timișoara, abandonați pe aeroportul din Dortmund

Zboruri Wizzair anulate: Sute de români care trebuiau să ajungă la Cluj și Timișoara, abandonați pe aeroportul din Dortmund.

Zborurile Wizzair din Dortmund spre Timișoara și Cluj au fost ieri anulate, fără nici o explicație din partea companiei.

Toți pasagerii au fost anunțați că vor fi preluați de un avion care va pleca spre Cluj Napoca, în jurul orei 19,00.

CITEȘTE ȘI: Evaluarea Națională 2022: 82,3 la sută au obținut medii peste 5

Un avion anulat, urcați în alt avion, iar apoi dați jos din nou.

Sute de români, unii dintre ei cu copii au așteptat fost urcați după câteva ore într-un alt avion al companiei cu destinația Cluj Napoca.

Pasagerii și-au ocupat locurile, bagajele au fost urcate în cală, dar după o oră personalul companiei i-au anunțat că și această cursa a fost anulată.

Toată lumea a fost coborâtă din avion, trimisă să își recupereze bagajele și pasagerii au fost invitați la un ghișeu din aeroport unde s-a întocmit o listă.

O persoană din Alba Iulia  care urma să se plece din Dortmund spre Timișoara, spune că din cauza haosului provocat de Wizzair, sute de români, unii cu copii, așteaptă în aeroport, fără să primească vreo explicație din partea companiei.

UPDATE: joi, 23 iunie ora 8,00

Cum au petrecut noaptea pe aeroportul din Dortmund românii blocați pe aeroportul din Dortmund

Pasagerii români blocați acolo din cauza anulării curselor Wizzair au înnoptat în aeroportul din Dortmund, pe niște paturi pliante.

„Nu ne-au spus nimic, nu ne-au dat nicio sticla cu apă” ne-a povestit unul dintre dintre aceștia. De cazare la hotel nici atât.

Dimineața a început cu o amânare. La avionul în care ar fi trebui să fie îmbarcați la ora 7,00, zborul a fost din nou anulat. Pasagerilor li s-a transmis că probabil va fi o cursă disponibilă peste șapte ore.

alba24


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *