Zăpada a dat traficul peste cap, inclusiv pe drumuri din vestul țării

Ninge în vestul țării! Echipe ale DRDP Timișoara au împrăștiat deja 200 de tone de material antiderapant

Zăpada a dat traficul peste cap, inclusiv pe drumuri din vestul țării. Câteva sectoare de drum din România sunt închise din cauza zăpezii. De asemenea, pe alte porțiuni se circulă cu dificultate.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, luni dimineața, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, sunt închise circulației publice următoarele porțiuni de drumuri: DN 67C Novaci – Rânca, pe tronsonul kilometric 16 – 34, în județul Gorj, DJ 750 Gârda de Sus – Sfoartea, din județul Alba și DJ 687E Ruda – Poenița Voinii din județul Hunedoara.

Pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, Covasna, Cluj, Caraș-Severin, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Sibiu, Suceava, Vâlcea și Vrancea, se circulă cu dificultate.

CITEȘTE ȘI: 30 de turiști au rămas blocați în telescaun la Straja

Pe carosabil este un strat subțire de zăpadă și se acționează cu utilaje și material antiderapant.

Pe autostrăzile principale, respectiv A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești, se circulă fără probleme deoarece carosabilul este uscat, nu sunt precipitații și vizibilitatea este bună, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *