Zăngănit de cătușe la Primăria Timișoara. O listă de cinci-șase firme clientelare. Robu cere ca DNA să îi ridice pe repetenți (FOTO)

Zăngănit de cătușe la Primăria Timișoara. O listă de cinci-șase firme clientelare. Robu cere ca DNA să îi ridice pe repetenți (FOTO)

Un document intern din Primăria Timișoara a răsuflat în spațiul public și ridică mari semne de întrebare legate de corectitudinea achizițiilor publice ale municipalității. Concret, viceprimarul Ruben Lațcău cere să fie sparte contractele mari în unele mai mici, pentru a putea fi atribuite prin achiziție directă, fără licitație.

De această operațiune ar urma să se ocupe, conform documentului, chiar viceprimarul Ruben Lațcău, împreună cu un anumit Rudolf, probabil consilierul Rudolf Graef.

Zăngănit de cătușe la Primăria Timișoara. O listă de cinci-șase firme clientelare. Robu cere ca DNA să îi ridice pe repetenți

Robu spune că documentul în discuție ”este o probă cum mai clară e greu de avut, de instigare la ilegalități crase” și cere intervenția DNA:

”Pe de o parte, Viceprimarul Lațcău -e acel DR=Dublu Repetent deja cunoscut ca nr 2 în abuzurile din Primărie, după Dominic Fritz – îndeamnă la ilegalitatea de spargere a unui contract in contracte mai mici, pt a se putea ajunge la valori care să permită înlocuirea licitației cu atribuiri directe!

Pe de altă parte, Dublul Repetent cere să se stabilească cu implicarea lui și a consilierului primarului -TR=Triplu Repetent! – firmele cărora să li se facă atribuirile directe – evident: firme clientelare!-.

După o asemenea probă, este de așteptat ca în curând prin Primăria Timișoara să se audă zăngănit de cătușe!

DNA – VINO ȘI ÎI IA!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Zăngănit de cătușe la Primăria Timișoara. O listă de cinci-șase firme clientelare. Robu cere ca DNA să îi ridice pe repetenți (FOTO)

  1. Asta e….”altfel de politica …”
    Vai si amar de tara si Timisoara.
    Dar stiti ceva ?
    Ne meritam soarta-nou am votat aceasta fauna in fruntea noastra !…
    Si animalele chiar nu au nici o vina ca sunt comparate cu acesti…..o las asa, sa se posteze acest mesaj.

  2. Daca intra cat mai repede Ruben la inchisoare si ii ia apoi cu el si pe altii, tot am facut ceva votand gasca de USR-isti. Chiar nu aveam cum sa ne imaginam un astfel de cosmar!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *