Weekend negru pe șosele: 24 de oameni au murit, alte zeci au fost răniți

accidente bilant

Un număr de 24 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere produse în acest week-end. Conform datelor IGSU, peste 3.500 de persoane au fost asistate medical de echipajele SMURD

CITEȘTE ȘI: Cod galben de caniculă: temperaturile ating 39 de grade! Timișul și mai multe județe din vestul țării se află sub atenționare

Echipajele IGSU au avut, în weekend, 4.347 de intervenţii în situaţii de urgenţă, acţionând pentru acordarea măsurilor de prim ajutor pentru 3.569 de persoane aflate în dificultate. 24 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere.

„În acest sfârşit de săptămână, pompierii au gestionat 4.347 de intervenţii în situaţii de urgenţă. Majoritatea dintre acestea a constat în asistenţă medicală de urgenţă, echipajele SMURD acţionând pentru acordarea măsurilor de prim ajutor pentru 3.569 de persoane aflate în dificultate. În afara acestor situaţii, salvatorii au intervenit pentru stingerea a 343 de incendii, precum şi în alte 496 de intervenţii, în sprijinul comunităţilor, cum ar fi deblocare persoane sau animale, distrugere muniţie neexplodată etc”, a transmis, luni, IGSU.

Echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în 17 cazuri, pentru extragerea victimelor din autoturismele implicate în accidente rutiere.

Sursa: Mediafax


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *