Weekend aglomerat pentru pompierii timișeni. 16 incendii de vegetație uscată, miriște și mărăciniș, în ultimele 48 de ore

Weekend aglomerat pentru pompierii timișeni. 16 incendii de vegetație uscată, miriște și mărăciniș, în ultimele 48 de ore

Weekend aglomerat pentru pompierii timișeni. 16 incendii de vegetație uscată, miriște și mărăciniș, în ultimele 48 de ore.

În ultimele 48 de ore, pompierii militari timișeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a 16 incendii de vegetație uscată, miriște și mărăciniș. Suprafața totală afectată de aceste incendii este de peste 130 de hectare.

Cele mai multe asemenea incendii s-au înregistrat în localitățile din zonele de intervenție ale Detașamentelor 2 Timișoara și Lugoj, Stației de Pompieri Făget (localitațile Brănești, Cutina, Zorani, Nevrincea, Dumbrava, Jurești, Biled, Cărpiniș, Peciu Nou).

Totodată, pe timpul intervenției de stingerea a unui incendiu de vegetație uscată, pompierii timișeni au limitat extinderea acestuia la un lan de porumb (cca. 20 hectare, în comuna Biled).

În sprijinul pompierilor timișeni au acționat în acest weekend Serviciile Voluntare ale comunelor Biled și Cărpiniș.

CITEȘTE ȘI: Reținuți pentru tâlhărie, la Timișoara

„Reamintim cetățenilor că arderea vegetației uscate și a resturilor vegetale este strict interzisă și se sancționează contravențional. Vă recomandăm să acționați responsabil cu mediul înconjurător, astfel încât, cu eforturi comune să protejăm comunitatea din care facem parte”, recomandă pompierii timișeni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *