Webinare și ateliere pentru consilierea în carieră a elevilor, oferite de UVT

Webinare și ateliere pentru consilierea în carieră a elevilor, oferite de UVT

Webinare și ateliere pentru consilierea în carieră a elevilor, oferite de UVT.

Începînd cu 13 aprilie, Universitatea de Vest din Timișoara le oferă elevilor posibilitatea de a participa la webinarii și ateliere online în vederea unei alegeri responsabile și informate a traseului optim educațional și profesional.

Programul este oferit de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) din cadrul UVT, oferindu-le elevilor servicii de sprijin în conturarea procesului de autocunoaștere, prin tematici precum interesele și valorile personale, identificarea și înțelegerea emoțiilor, organizarea și prioritizarea timpului și alte subiecte ce fac referire la gestionarea eficientă a propriilor resurse.

CITEȘTE ȘI: Prețurile polițelor RCA, plafonate la tariful de referință ASF

Pe lângă webinarii, UVT recomandă utilizarea Platformei YTM, dezvoltată de Universitatea de Vest din Timișoara în scopul testării psiho-vocaționale și generării unor rapoarte cu privire la interesele, abilitățile și aptitudinile utilizatorilor, pentru orientarea spre un anumit traseu educațional și profesional.

Astfel, pe lângă posibilitatea testării, YTM pune la dispoziția beneficiarilor informații referitoare la programele de studii ale universităților din Timișoara și informații despre programe și evenimente socio-culturale adresate elevilor și studenților.

Prin intermediul acestei platforme, elevii își pot evalua personalitatea, aptitudinile și interesele profesionale, printr-un test de orientare vocațională. Raportul și recomandările rezultate în urma parcurgerii acestui test pot fi foarte utile în procesul de luare a unei decizii cu privire la studiile universitare pe care le vor urma în viitor.

Mai multe informații legate de înscriere, participare și activitățile care se vor desfășura în cadrul programului pot fi cunoscute accesând link–ul https://www.uvt.ro/ro/blog/ccoc-uvt-sustine-ateliere-online-pentru-elevi/.

 

 

 

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns