VREMEA va deveni deosebit de caldă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

timisoara 1

Luni, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În jumătatea vestică a ţării cerul va avea înnorări şi va ploua temporar. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, în Câmpia de Vest şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni şi 21…22 de grade în sudul extrem al ţării, iar cele minime se vor încadra între 2 şi 12 grade. În zonele joase de relief, mai ales noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

MARŢI
ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată, iar temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în vestul şi nordul ţării, unde temporar va ploua, iar în zona Carpaţilor Orientali, în cursul nopţii, precipitaţiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului şi în sud-estul teritoriului. În zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 9 grade.

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns