Vremea se răcește, la final de săptămână

Vremea se răcește, la final de săptămână

Vremea se răcește, la final de săptămână.

Astăzi, vremea se va răci accentuat și va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros și ziua vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice, iar noaptea vor fi precipitații mixte. La munte, treptat vor predomina ninsorile. La deal și munte, cantitățile de apă cumulate vor depăși pe arii restrânse 15-20 l/mp și izolat 30 l/mp. Vântul va sufla tare pe creste, cu rafale de peste 90-100 km/h, viscolind ninsoarea, iar după-amiaza, vântul va prezenta intensificări locale și în rest, cu viteze la rafală în jur de 45-50 km/h. Izolat vor fi condiții de ceață.

CITEȘTE ȘI: Inițiativă în premieră: terenuri sau săli de sport școlare, refăcute cu fonduri UE

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 9 și 14 grade, iar cele minime între -2 și 4 grade.

Mâine, vremea va deveni deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros ziua, când local vor fi precipitații mixte. La munte va ninge, iar cantitățile de apă cumulate pot fi mai însemnate. Vântul va sufla tare la munte viscolind ninsoarea, cu rafale de peste 90-100 km/h și va prezenta intensificări locale ziua, mai ales în Banat, cu cele mai mari viteze în sud. Izolat va fi brumă și vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 6…8 grade, iar cele minime între -3 și 1 grad, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *