Vremea se încălzește ușor în Banat și Crișana

vremea 24

Astăzi, temperaturile vor crește comparativ cu intervalul precedent, dar se vor situa, în continuare, sub cele specifice datei. Cerul va fi mai mult noros.

Pe arii mai extinse în Crișana și local în Banat va ninge, dar spre finalul intervalului în zona de câmpie pot fi precipitații mixte, favorabile depunerii de polei. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în nordul Crișanei, dar și la munte, îndeosebi pe creste, unde rafalele vor depăși temporar 70…80 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. Izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 3 grade, iar cele minime între -5 și 0 grade.

Mâine, vremea se va încălzi semnificativ. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, când la munte va ninge pe arii extinse, iar în rest local vor fi precipitații, la început sub formă de ninsoare, apoi sub formă de lapoviță și ploaie, favorabile depunerii de polei. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare. Izolat, mai ales în depresiuni, va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 8 grade, iar cele minime între -3 și 3 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *