Vremea se încălzește la final de săptămână

vremea 18

Astăzi, vremea se va încălzi. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în zonele de deal și munte, unde în cursul zilei vor fi local averse și descărcări electrice. În rest, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte. În cursul dimineții, izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 26 de grade, iar cele minime între 10 și 16 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

Mâine, vremea va fi caldă, dar va deveni instabilă. Cerul se va înnora treptat. Local în cursul zilei și pe arii extinse în cursul nopții, vor fi averse însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului, ce pot lua aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial și, pe arii restrânse, mai ales în Banat și la munte, vor fi cantități însemnate de precipitații. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi în Banat și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 29 de grade, iar cele minime între 12 și 16 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

 

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns