Vremea începe să se răcească în Banat

O nouă răcire a vremii în weekend

Vremea începe să se răcească în Banat.

Astăzi, vremea va intra într-un proces de răcire. În cursul zilei cerul va fi temporar noros și va ploua local în Banat, iar la munte vor fi precipitații mixte.

Noaptea aria precipitațiilor se va extinde, iar acestea se vor transforma treptat în lapovițe și ninsori. Izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări mai ales în Câmpia de Vest.

CITEȘTE ȘI: Peste două milioane de români își sărbătoresc ziua de nume de sărbătoarea Sf. Ioan Botezătorul

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 13 grade, iar cele minime între -5 și 0 grade, ușor mai ridicate în sudul Banatului, până spre 2 grade.

Mâine, vremea va fi închisă și se va răci accentuat. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse în Banat vor fi precipitații.

În primele ore ale zilei izolat acestea vor mai fi mixte, apoi va ninge și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în sudul Banatului și la munte Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -1 și 4 grade, iar cele minime între –8 și -3 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana, citat de radiotimisoara.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *