Vremea în perioada 24 octombrie – 21 noiembrie 2022. Ce spun meteorologii

Meteo. Un weekend ca în mijlocul verii

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 24 octombrie – 21 noiembrie 2022.

Potrivit specialiștilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă. În ultima săptămână din octombrie, se vor înregistra temperaturi de vară, cu maxime de peste 25 de grade Celsius în sud, sud-vest, sud-est.

Potrivit prognozei ANM, în perioada următoare, urmează o atmosferă de toamnă cu temperaturi de august. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în sud, sud-vest și sud-est, conform observatornews.ro.

Prognoza 24 – 31 octombrie
În săptămâna 24-31 octombrie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în vest, sud-vest și la munte.

Prognoza 31 octombrie – 7 noiembrie
În săptămâna 31 octombrie – 7 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Prognoza 7 – 14 noiembrie
În săptămâna 7 – 14 noiembrie temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

CITEȘTE ȘI: 9 operatori verificați, 9 sancționați. Ce nereguli au constatat cosmisarii Protecției Consumatorului Timiș

Prognoza 14 – 2 noiembrie
În săptămâna 14 – 2 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință spre deficit, în cea mai mare parte a țării, precizează meteorologii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *