Vremea în Banat și Crișana

Vremea în Banat și Crișana

Vremea în Banat și Crișana.

Astăzi, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în zona montană și de deal, unde vor fi averse locale, descărcări electrice și intensificări ale vântului de scurtă durată. Izolat, cantitățile cumulate de apă vor fi peste 15-20 l/mp.

Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări pe Clisura Dunării și zona montană aferentă. Izolat, în depresiuni va fi ceață.

CITEȘTE ȘI: 16 Septembrie- Ziua de Curățenie Națională 2023 – Let’s Do IT, Romania! Polițiștii timișeni, voluntari la o amplă acțiune de ecologizare (foto)

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 28 de grade, mai scăzute în Depresiunea Petroșani spre de 20 grade, iar cele minime între 13 și 17 grade.

Mâine, vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil și pe alocuri, mai ales în Crișana și la munte vor fi averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în sudul Banatului. Izolat, în depresiuni va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 29 de grade, mai scăzute în Depresiunea Petroșani spre 22 de grade, iar cele minime între 9…10 grade în depresiuni și 17…18 grade la deal, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana, citat de radiotimisoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *