Vremea în Banat și Crișana

Vremea în Banat și Crișana

Vremea în Banat și Crișana

Astăzi, tempetaturile, în scădere față de ziua precedentă, se vor apropia de cele normale datei. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi și averse, însoțite izolat de descărcări electrice.

La munte, în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat, îndeosebi în zona Munților Apuseni, cantitățile cumulate de apă vor depăși 15-20 l/mp.

Vântul va sufla cu intensificări locale și temporare, ziua în toată regiunea, iar noaptea la munte, unde pe creste vor fi rafale de peste 70-80 km/h.

CITEȘTE ȘI: Ora de vară 2023; ora 3.00 devine ora 4.00

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 14 și 19 grade, iar cele minime între 4 și 8 grade.

Mâine, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această dată.

Cerul va fi temporar noros. Va ploua, izolat în cursul zilei, iar în a doua parte a nopții, pe arii în extindere începând din extremitatea vestică.

La munte, noaptea vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale și temporare, îndeosebi la deal și munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 19 grade, iar cele minime în general între 3 și 8 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

sursa: radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *