Vreme rece în Banat și în Crișana

Vreme rece în Banat și în Crișana

Astăzi, temperaturile vor fi ușor mai scăzute decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei, când local, îndeosebi în Banat și în sud-estul Crișanei va mai ploua, iar la munte vor fi precipitații mixte.

CITEȘTE ȘI: Un șofer din Timiș, prins beat la volan, cu alcoolemie ridicată – Renaşterea bănăţeană (renasterea.ro)

După-amiaza cerul se va degaja începând din nordul Crișanei, iar vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte, cu viteze de peste 60…70 km/h, dar și în cursul nopții, în sudul Banatului. Izolat, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 12 grade, iar cele minime între -1 și 5 grade.

Mâine, vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare în sudul Banatului, unde izolat vor fi condiții de ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în sudul Banatului, unde rafalele vor depăși 55…65 km/h. Izolat, în zonele joase, va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 13 grade, iar cele minime între -5 grade în depresiuni și 5…6 grade la deal, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns