Vreme ploioasă în Banat și Crișana

Vreme ploioasă în Banat și Crișana

Vreme ploioasă în Banat și Crișana.

Astăzi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări accentuate. Ziua local, îndeosebi la deal, munte și în Banat și pe arii relativ extinse, noaptea se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp și va fi grindină. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări asociate averselor, dar și la munte.

CITEȘTE ȘI: Val neobişnuit de pneumonii în spitalele de copii. Medic: E plin ATI-ul. Ne confruntăm cu o patologie absolut neobişnuită pentru luna septembrie 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 23 și 27 de grade, iar cele minime între 12 și 15 grade.

Mâine, vremea va intra într-un proces de răcire accentuată. Cerul va prezenta înnorări accentuate. Se vor semnala ploi și averse moderate cantitativ, ziua local, îndeosebi la deal și munte și pe arii relativ extinse, noaptea. Cantitățile de apă vor depăși local 25…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp. Izolat vor mai fi descărcări electrice. Noaptea, în zona montană înaltă, precipitațiile pot fi mixte. Vântul se va intensifica începând de seara, iar în cursul nopții va sufla în general moderat, cu intensificări temporare cu viteze în jur de 50 km/h, tare pe creste cu viteze de peste 90 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 23 de grade, iar cele minime între 7 și 11 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

 

radiotimisoara

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *