Vreme de stat în casă…

vant 2

Administrația Națională de Meteorologie a publicat, vineri, o informare referitoare la intensificări temporare ale vântului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare la munte, disconfort termic, valabilă până luni inclusiv.

Sâmbătă, vântul va avea intensificări temporare în special în sud-vestul și centrul țării, cu viteze cuprinse, în general, între 45 și 55 km/h. La munte, îndeosebi, la altitudini de peste 1.600 de metri, rafalele vor depăși 65-70 km/h, iar pe creste, 80-90 km/h. Trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Duminică și luni, intensitatea vântului va fi în creștere în toate regiunile, iar la munte va sufla tare. În zona montană va ninge viscolit și se va depune strat de zăpadă consistent. Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.

Pentru zona Banatului, sunt preconizate sâmbătă temperaturi minime între 4 și 7 grade Celsius și maxime de la 10 la 13 grade, cu cer variabil și ploi după-amiază.

Duminică va ploua în vestul țării, iar minimele termice se vor situa în intervalul 1-6 grade, în timp ce maximele vor urca până la 11-15 grade.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Vreme de stat în casă…

  1. ,,,,,, De dorit ar fi intelegere a prin negocieri civilizatie,,,,,, Fara Razboi ,,,,,, Sa fie pace in toate locurile din Lume ,,,,,, Sa dispara ura dintre oameni ,,,, Sa se reaseze Normalitatea,,,, Sa dispara infractiunile ,,,,camatariile ,,,,, SAMSARI ,,,,de orice fel ,,,,,

Lasă un răspuns