Vreme de COŞMAR în ţară. Accidente în lanţ, copaci rupţi, sate fără curent, trenuri întârziate

Noapte de coşmar în Suceava, unul din judeţele aflate sub Cod Portocaliu de ninsori. Mai multe accidente au fost provocate de şoferii luaţi prin surprindere de ninsorile abundente, căzute exact ca-n toiul iernii.

Traficul a fost blocat în mai multe zone, iar câteva trenuri de călători au avut întârzieri. Mii de oameni au rămas în beznă pentru că mai multe cabluri electrice s-au rupt sub greutatea zăpezii, informează România TV.

A nins abundent, iar stratul de zăpadă trece de 15 centimetri. S-au impus deja restricţii de circulaţie pe unele porţiuni de drum.

Mai mulţi şoferi care nu şi-au echipat maşinile cu anvelope de iarnă au făcut accidente sau au alunecat cu maşina în afara carosabilului din cauza poleiului. În localitatea Dănila, trei autoturisme s-au ciocnit după ce un şofer nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpada. Un copil de 13 ani a fost rănit.

Am identificat trei maşini, toate avariate. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării la condiţiile de drum. Din accident a rezultat vătămarea unui copil care se afla pe bancheta din spate„, au declarat reprezentanţii poliţiei.

Mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, iar pe Drumul Naţional 17, la Ilişeşti, traficul a fost blocat zeci de minute după ce un copac a căzut peste un fir electric şi a rămas agăţat de-a lungul drumului.

Zeci de localităţi au rămas în beznă. Echipele de la compania de electricitate lucrează pentru a remedia problemele. Mai mult, numeroase trenuri au avut întârzieri şi de peste 100 minute, după ce copacii au căzut pe liniile de cale ferată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns